ESD-veilige-werktafel
Flexiline ESD werktafel

 Flexiline: een solide modulair uitbreidbaar ESD werktafel systeem standaard in

hoogte verstelbaar en ook  leverbaar met elektrische hoogte verstelling.

Uitvoerbaar in vele configuraties dankzij een uitgebreid accessoire pakket.

Flexiline voldoet ruimschoots aan de elektrisch/mechanische veiligheids norm

DIN EN 13150:2001 voor ESD werktafel en kan worden uitgerust met LED

verlichting ontworpen volgens de richtlijn DIN EN12464-1 met een licht opbrengst

tot 3200Lux. De ESD veilige uitvoering is uiteraard conform DIN EN61340-5-1.

Zeer geschikte ESD-veilige werktafels voor de inrichting van uw

ESD-veilige werkplek.


 Flexiline is een eigen product van elQuip


Download de product flyer met prijs gegevens.

Flexiline ESD werktafel
EduLine ESD werktafel
EduLine ESD werktafel


 EDUline: een robust modulair uitbreidbaar werktafel of

praktikumtafel-systeem met krasvast en soldeerboutbestendig

(ESD) blad, keurig afgewerkt en leverbaar met oa voedingsbalk,

PC & monitor houder, soldeer-rook afzuiging en in ESD werktafel

uitvoering conform DIN EN61340-5-1. Zeer geschikte

ESD-veilige werktafels voor de inrichting van uw

ESD-veilige werkplek. EDUline is een eigen product van elQuip

ERFI ESD werktafel

 erfi levert modulair uitbreidbare ESD werktafel systemen met

stijl elementen leverbaar in vele varianten met oa. elektrische

hoogte verstelling, opstanden met inbouw elektronica-modules

en uiteraard in ESD werktafel uitvoering conform

DIN  EN61340-5-1. Zeer geschikte ESD-veilige werktafels voor

de inrichting van uw ESD-veilige werkplek.

ERFI ESD werktafel

 

ESD werktafels

 

ESD veilig werken begint met een ESD werktafel, kortweg ESD tafel. Zodra u in contact komt met de "open" elektronica, zijn ESD-veilige werktafels een noodzakelijkheid om een ESD-veilige werkplek te creëren. Onze ESD-veilige werktafels zijn uiteraard conform de IEC 61340-5-1 en als extra voorzien van ESD veilige volume geleidende werkbladen. De volume geleidende bladen zijn aan de onderzijde geaard op meer dan 10 plaatsen zodat een elektrostatische ontlading op het oppervlak effectief en lokaal wordt afgevoerd naar de onderzijde van het ESD veilige blad. Bij een oppervlakte geleidend blad, zoals bijv. ESD-volkern blad of andere goedkope alternatieven, zal de elektrostatische lading zich over het oppervlak naar een aardpunt verplaatsen waarbij elektronica borden die zich op het tafelblad bevinden alsnog in aanraking kunnen komen met potentiaal verschillen veroorzaakt door de passerende elektrostatiche lading. Hoewel een ESD werktafel met oppervlakte geleidend blad kan voldoen aan de IEC-norm betekent dit nog niet dat uw elektronica optimaal beschermd is. De IEC-norm mbt een ESD werktafel spreekt alleen over eenvoudige te bepalen oppervlakte- en aardings-weerstanden ofwel indirect over het tijdsbestek nodig voor de afvoer van een bepaalde hoeveelheid elektrostatische lading (HBM) maar niet over hoe dit optimaal gerealiseerd kan worden ter bescherming van uw elektronische schakelingen die op het blad van een ESD werktafel kunnen liggen. Door een goede dissipatieve waarde gekoppeld aan een zeer homogene afleidweerstand zijn onze volume geleidende werkbladen superieur voor ESD-veilige werktafels en essentieel in het creëren van een ESD-veilige werkplek.


In ons programma ESD werktafels zitten verschillende modellen, met name C-poot modellen standaard hoogte instelbaar (Flexiline) maar ook 4-poot ESD veilige tafels met vaste werkhoogte (erfi). Een grote verscheidenheid aan ESD veilige accessoires geeft u de gelegenheid om de aankleding van uw ESD-veilige werkplek met ESD-veilige werktafels perfect af te stemmen op de te verrichten werkzaamheden.

Bij de keuze voor een ESD veilige  ESD werktafel is het belangrijk om ook rekening te houden met de omgevingsfactoren. Hieronder verstaan we de opslag, transport en verpakking van elektronische componenten en printplaten. Zonder aandacht voor deze zaken hebben ESD-veilige werktafels weinig zin en gaat de essentie van een ESD-veilige werkplek verloren.


Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen (waarin oa een ESD-veilige werkplek is opgesteld met ESD werktafel). Wilt u meer weten over hoe u een correcte ESD veilige werkplek creëert? Neem dan contact op met elQuipTM.

Het assortiment bestaat uit o.a. ESD-veilige werktafels, ESD veilige werkstoelen, ESD veilige opbergkasten, ESD veilige verrijdbare trolleys, ESD veilige vloer systemen, ESD vloer- en ESD tafelmatten, allerlei toebehoren als bv ESD polsbandjes en Test- & Meetapparatuur, ESD veilige werkschoenen, ESD veilige soldeerapparatuur. Alles voor het inrichten van een ESD veilige werkplek.

Onze klanten zijn professionele eindgebruikers in de industriële sector, het technisch onderwijs, nutsbedrijven en (semi)overheidsinstanties.


Klik op een icoon of figuur....

Flexiline ESD veilige werktafel
elQuip ESD-veilige ESD tafelmat
Bimos ESD-veilige werkstoel
elQuip ESD-veilige ESD vloer oplossingen

***** ESD werktafel *****

ESD-veilige werktafels, ESD veilige werktafel, ESD werktafel

ESD-veilige werktafels, ESD veilige werktafel, ESD werktafel