Aluminium-werktafels

elQuipTM levert Aluminium werktafels van het merk "erfi" (made in Germany)

Aluminium werktafels
Aluminium werktafels

Erfi Aluminium werktafels


elQuipTM biedt het complete programma aluminium werktafels van het systeem “elneos connect” van het Duitse top merk erfi. De aluminium werktafels van erfi kenmerken zich door een professionele hoogwaardige uitstraling met design elementen. De aluminium werktafels zijn robust, duurzaam en ergonomisch en worden geheel geproduceerd in Duitsland door erfi zelf. Het “elneos connect” aluminium werktafel systeem kan in elke gewenste afmeting en in iedere uitvoering worden geleverd dankzij het modulaire concept en de vele accessoires. Optioneel kunnen de aluminium werktafels van erfi ook als in hoogte verstelbare werktafels uitgevoerd worden.

 

Erfi maakt gebruik van speciaal ontworpen extrusie profielen voor werktafel toepassingen die zowel mechanisch optimaal zijn als ook voorzieningen bevatten voor elektrische infrastructuur (bekabeling). Standaard industriële extrusie profielen, in tegenstelling tot de profielen van erfi, zijn niet optimaal voor toepassing in aluminium werktafels. Daarnaast maakt erfi daar waar nodig gebruik van aluminium spuitgiet componenten om de extrusieprofielen met elkaar te verbinden, zoals de "elneos connector". Daarmee heeft de "elneos connect" aluminium werktafel een frame wat geheel uit aluminium bestaat.


Voor een meer uitgebreide uitleg van het “elneos connect” aluminium werktafel systeem en het downloaden van documentatie kunt u HIER klikken om op de erfi sectie van onze web-site te komen. Uiteraard kunnen alle aluminium werktafels van het “elneos connect” systeem geheel aangepast worden aan uw wensen en eisen, zoals u al meer dan 25 jaar van elQuip gewend bent. Heeft u vragen over aluminium werktafels, neem contact op met onze verkoop afdeling of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.


erfi aluminium werktafels

 


***** Aluminium werktafels *****

Flexiline werktafel

 Flexiline: een solide modulair uitbreidbaar werktafel systeem standaard in

hoogte verstelbaar en ook  leverbaar met elektrische hoogte verstelling.

Uitvoerbaar in vele configuraties dankzij een uitgebreid accessoire pakket.

Flexiline voldoet ruimschoots aan de elektrisch/mechanische veiligheids norm

DIN EN 13150:2001 voor werktafel en kan worden uitgerust met LED

verlichting ontworpen volgens de richtlijn DIN EN12464-1 met een licht opbrengst

tot 3200Lux. De ESD-veilige uitvoering is conform DIN EN61340-5-1.


 Flexiline is een eigen product van elQuip


Download de product flyer met prijs gegevens.

Flexiline werktafel
Freestand werktafel


Freestand: een robust elektrisch in hoogte verstelbaar werktafel systeem (van 64 tot 124cm) voor toepassing in de kantoor omgeving, flex-werk omgeving of als overleg tafel of lichte werktafel. De Freestand werktafel is leverbaar in diverse afmeting met een keurig afgewerkt krasvast blad. Verder kan de Freestand voorzien worden van intelligente bediening met de bijbehorende ”Live.Stand fitness coach” software app welke kan zorgen voor een optimale conditie gedurende de werkdag. De setting van het dynamisch-werken.


 Freestand is een product van OMT

Freestand werktafel
erfi werktafel

 erfi levert modulair uitbreidbare werktafel systemen

leverbaar in vele varianten met oa. elektrische

hoogte verstelling, opstanden met inbouw elektronica-modules

en uiteraard ESD-veilige werktafel uitvoering conform de

DIN norm  EN61340-5-1.

erfi werktafel

Aluminium werktafel en Aluminium tafel

Aluminium werktafel en Aluminium tafel