In-hoogte-verstelbare-werktafel


In hoogte verstelbare werktafels


Standaard zijn alle Flexiline tafels in hoogte verstelbare werktafels. De Flexiline in hoogte verstelbare werktafel kan worden afgestemd voor de werkpositie behoeftes van de individuele werknemer. Met de optie van de traploze elektrische hoogteverstelling kan de in hoogte verstelbare werktafel van Flexiline variërend gebruikt worden tussen zittend en staand werk. Ook standaard is de C-frame constructie met de tafelbenen aan de buitenrand van de tafel zodat de beschikbare vrije beenruimte maximaal is. De basis van de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel is hiermee optimaal ergonomisch uitgevoerd.


Meer weten over de Flexiline in hoogte verstelbare werktafels; neem contact op met elQuip. Kijk op elQuip.nl


***** In hoogte verstelbare werktafels *****

erfi in hoogte verstelbare werktafels

Erfi elneos connect: in hoogte verstelbare werktafels

 

Erfi levert modulair uitbreidbare aluminium werktafel systemen

leverbaar in vele varianten, ook als in hoogte verstelbare

werktafels met oa. elektrische hoogte-verstelling, opstanden

met inbouw elektronica-modules en uiteraard ESD-veilige

uitvoering conform DIN norm  EN61340-5-1.


                          ***** erfi in hoogte verstelbare werktafel *****

erfi in hoogte verstelbare werktafel

In hoogte verstelbare werktafel


Ergonomie modulariteit en flexibiliteit zijn de belangrijkste voordelen van de Flexiline in hoogte verstelbare werktafels. Deze zijn leverbaar in vele uitvoeringen.
Zo zijn er hoogte instelbare uitvoeringen met twee intelbaarheids bereiken (72 cm-92 cm of 76 cm-106 cm), maar ook elektrisch in hoogte verstelbare uitvoeringen in twee hoogte verstelbaarheid bereiken (72 cm-92 cm of 76 cm-116 cm). Ideaal als er door medewerkers van diverse grootte gewerkt wordt aan dezelfde hoogte verstelbare werktafel. Daarnaast heeft u de keuze uit belastbaarheden 100kg (kantoor toepassing) of 300 kg. Alle elQuip in hoogte verstelbare werktafels hebben een groot verstelbereik van ca. 30 of 40 cm tot 60 cm voor de kantoortafels. Ook in de hoogste stand zijn de tafels uiterst stabiel.


Uitvoeringen


elQuip heeft een programma in hoogte verstelbare werktafels met een grote keuze in uitvoering en afmetingen. U kunt kiezen uit o.a. vlakke werktafels, aanbouwtafels, elektro werktafels, elektronica werktafels, tafels met opbouw, tafels met verlichting en ESD-veilige werktafels en afmetingen. Daarnaast kunnen alle tafels worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw wensen. De onderstellen zijn gelast staal voor een optimale stabiliteit met epoxy poedercoating en altijd voorzien van een stelvoeten voor het vlak- en waterpas stellen van uw werktafel.


Verschillende werkbladen


In ons leveringsprogramma heeft u een keuze ui tdiverse werkbladen, zoals o.a. melamine werkblad, volumegeleidend ESD-veilig werkblad, HPL werkblad, vol beuken 25 mm werkblad en op verzoek RVS werkblad. Deze bladen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting.


Opties


Uiteraard kunt u uw Flexiline stalen werktafel of Erfi aluminium werktafel verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. een verhoogd legbord, een onderblad in de gewenste diepte, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders, verlichting en natuurlijk met ladekasten.


elQuip online


In onze webshop vindt u regelmatig aanbiedingen van Flexiline werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.


Complete bedrijfsinrichtingen


Op onze deze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van Flexiline stalen in hoogte verstelbare werktafels, Erfi aluminium in hoogte verstelbare werktafels, in hoogte verstelbare werktafels, transportmiddelen voor intern transport, produkctie werktafels, ladekasten, Bimos stoelen en werkbanken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor werkplaats-inrichtingen.


                                                                                              ***** in hoogte verstelbare werktafel *****

Tips voor de aanschaf van een werktafel


Een werktafel of werkbank is een primair deel van een goede werkplek in een technische afdeling. Maar hoe kies je het juiste model werktafel? Onderstaand enkele praktische tips op een rij:


  • Draaggewicht: hoeveel gewicht moet de werktafel kunnen dragen? Bij elQuip bieden wij in hoogte verstelbare werktafels voor licht-werk of kantoor gebruik (belastbaar tot 125 kg), in hoogte verstelbare werktafels of werkbanken voor intensief gebruik (belastbaar tot 300 kg) en aangepaste werkbanken voor  gebruik met zware lasten (belastbaar tot 500 kg).
  • Verstelbaarheid: een in hoogte verstelbare werktafel biedt de mogelijkheid om de werkhoogte op de lengte van de werknemers af te stellen, wat bijdraagt aan ergonomisch werken. Daarnaast zijn er ook in hoogte verstelbare werktafels met een hoogte range geschikt voor zowel zittend als staand werk. De Flexiline modellen zijn standaard in hoogte verstelbare werktafels.
  • Maten: ook de afmetingen van de werktafel zijn belangrijk voor de aankoop. Voor het uitoefenen van een hobby is een werkbank tot 160 cm breed en ongeveer 60-80 cm diep voldoende. In een professionele werkomgeving heb je al gauw een werkbank nodig van 2 meter breed en 90 cm diep of meer.
  • Werkblad: de keuze van het werkblad hangt af van de werkzaamheden, veiligheids eisen voor mens en apparatuur als ook van de slijtvastheids eisen of kans op beschadiging van het blad en natuurlijk het budget. Zo biedt een melamine werkblad een goede prijs/prestatie verhouding maar is niet ESD-veilig en heeft een gemiddelde krasvastheid. Voor ESD-veiligheid moet gekozen worden voor ESD-werkblad en voor hogere belastbaarheid of krasvastheid voor HPL werkblad. Voor hoge belastbaarheid of gebruik in cleanroom omgeving kan voor RVS werkbladen gekozen worden.
  • Werkomgeving: in wat voor condities komt de werktafel te staan? Geïntegreerd in een ESD-veilige omgeving, EMC gevoelige omgeving, cleanroom omgeving, spelen mageneetvelden een rol of spelen deze eisen een ondergeschikte rol.
  • Opbergruimte: kies je voor een standaard vlakke werktafel of liever een werktafel met meetopstand eventueel aangevuld met geïntegreerde ladeblokken of verrijdbare ladeblokken om spullen in op te slaan.
  • Verplaatsbaarheid: voer je vaak op verschillende plekken werkzaamheden uit? Dan is een verrijdbare werktafel ideaal. Flexiline werktafels zijn optioneel verrijdbaar te maken in iedere configuratie (ook ESD-veilig en in hoogte verstelbaar). Een vaste werktafel biedt daarintegen meer stabiliteit.
  • Budget: elQuip biedt werkbanken van duurzame Europese topmerken zoals Flexiline, Erfi en OMT. Daarnaast combineert ons eigen huismerk Flexiline een standaard in hoogte instelbare werktafel met een scherpe prijs, een zeer betrouwbare kwaliteit en daarom 10 jaar garantie. Leverbaar uit voorraad.


                                                                                                     ***** in hoogte verstelbare werktafel *****

Flexiline in hoogte verstelbare werktafels

Flexiline in hoogte verstelbare werktafels


Flexiline is een solide modulair uitbreidbaar werktafel-systeem standaard in

hoogte verstelbare werktafels, ook  leverbaar met elektrische hoogteverstelling.

Uitvoerbaar in vele configuraties dankzij een uitgebreid accessoire pakket.

Flexiline voldoet ruimschoots aan de elektrisch/mechanische veiligheids norm

DIN EN 13150:2001 voor werktafels en kan worden uitgerust met LED

verlichting ontworpen volgens de richtlijn DIN EN12464-1 met een licht opbrengst

tot 3200Lux. De ESD-veilige uitvoering is conform DIN norm EN61340-5-1.


De Flexiline in hoogte verstelbare werktafel is een eigen product van elQuip


Download de product flyer met prijs gegevens.


                                                  ***** Flexiline in hoogte verstelbare werktafel *****

Flexiline in hoogte verstelbare werktafel

Werktafel in hoogte verstelbaar, in hoogte verstelbare werktafel

Werktafel in hoogte verstelbaar, in hoogte verstelbare werktafel