Zit-Sta-bureau


Zit Sta Bureau, Zit Sta werkplek en Flexwerkplek kantoormeubilair of voor thuiswerkDirect door naar de elQuip zit sta bureau web-winkel (zakelijk)


Direct door naar de Welquip zit sta bureau web-winkel (thuiswerk consument)


Voor veel mensen geldt dat ze langdurig in dezelfde houding werken waardoor ze een verhoogde kans op problemen zoals hart&vaat ziektes, RSI (KANS) en/of rugklachten hebben en daardoor verminderd werkplezier. Langdurig in dezelfde houding werken leidt ook tot concentratieverlies en daarmee productiviteits verlies. Een zit sta bureau kan de oplossing bieden.


Zit sta werkplekken / Zit sta bureaus

Een zit sta bureau, zit sta tafel of werktafel is een perfect hulpmiddel om een ergonomische dynamische werksituatie te creëren en de boven genoemde problematiek effectief tegen te gaan. Een zit sta bureau of werktafel is eenvoudig elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor u zittend en staand werken snel kunt afwisselen. Vooral het afwisselen van de werkhouding is uiterst belangrijk en het gebruik van goed ingestelde zit sta bureaus, stoelen en ergonomische hulpmiddelen kan veel schade voorkomen. Een actieve dynamische werkhouding draagt tevens bij aan sterkere spieren, gezondere gewrichten en mentaal werkplezier.

Zit sta werkplekken met ergonomische zit ondersteuningen (stoelen en stahulpen) zijn dus het antwoord op het steeds verder toenemende aantal werk gerelateerde klachten. Arbo diensten zijn duidelijk in hun advies en in de praktijk blijkt de effectiviteit. Ergonomen benadrukken dat het gezond is om 20% van de effectieve werktijd te staan eventueel ondersteund. In Scandinavische landen zijn daarom ruim 70% van de werkplekken inmiddels met een zit sta bureau of zit sta tafel uitgevoerd. Nog een bijkomend voordeel is dat staand vergaderen moeizame langdurige vergaderingen voorkomt oa door een verbeterde concentratie.

 

Flexwerkplekken

Zit sta bureaus zijn ook ideaal geschikt voor de inrichting van flexwerkplekken, omdat de hoogte van het bureau door iedere gebruiker snel en eenvoudig afgestemd kan worden (eventueel gebruik makend van geheugen functies). Tevens leveren zit sta bureaus in de flexwerkplek omgeving de bijbehorende ergonomische voordelen op van de mogelijkheid een actieve dynamische werkhouding te bezigen. Voor alle werkomgevingen zijn ergonomische stoelen en sta hulpen leverbaar.

               OMT Zit sta bureauFreestand                            Linak Zit sta bureau deskline 1/2                Linak Zit sta bureau deskline 2 frame


elQuip levert voor de kantooromgeving de OMT Freestand en Linak Desk Frame elektrisch in hoogte verstelbare tafels en tevens bij behorende zit sta hulpen, flex krukken en bureaustoelen van het merk Interstuhl. Als onderdeel van de OMT Freestand en Linak Desk Frame leverprogramma's is er ook coachende software beschikbaar (App: Life stand Fitness Coach) welke gedurende de werkdag aangeeft hoe de werkhouding aan te passen voor een gezonde cyclus tussen een staande en zittende positie op basis van persoonlijke fitness doelen. Deze software geeft oa. ook aan hoeveel calorieën er verbrand zijn plus diverse statistische informatie.

De OMT Freestand werktafel en diverse werkstoelen & kantoorstoelen staan opgesteld in onze showroom. Gedurende werkdagen zijn wij tijdens kantoor uren open.


Als consument kunt u voor de thuis situatie naast het genoemde OMT Freestand en Linkak Desk frame zit-sta tafel meubilair ook zeer scherp geprijsde zit-sta tafels en zit-sta bureaus kopen van het merk "smart-table" via Welquip BV (een dochter onderneming naast elQuip). Ga hiervoor naar Welquip.nl


 
Naast de OMT Freestand en de Linak desk Frame in hoogte verstelbare bureaus of Zit sta bureaus levert elQuip voor industriële werkplekken elektrisch in hoogte verstelbare werktafels van de merken Flexiline en Erfi aangevuld met Bimos werkstoelen en Prosedia bureaustoelen, zit sta hulpen en Flex krukken (Bimos en Prosedia zijn onderdeel van het Duitse Interstuhl).

De merken Flexiline en Freestand worden geproduceerd door het Duitse OMT gespecialiseerd in metalen kantoormeubel delen. Zowel OMT als Interstuhl zijn ieder op hun werkgebied de grootste producenten van Europa en garanderen de hoogste kwaliteit, hetgeen zich reflecteert in de garantie voorwaarden. Zo produceert OMT bijv ook voor het kwaliteitsmerk Ahrend. Linak is de grootste Europese producent van lineaire hef-systemen oa. veelvuldig toegepast in de kantoor omgeving.

 

 ***** zit sta bureau - Flexwerkplek - in hoogte verstelbaar bureau - elektrisch verstelbaar bureau - in hoogte verstelbare werktafel - Zit sta werkplek *****

 

elQuip levert werkplekinrichtingen aan:

Industriële organisaties, Productiebedrijven, Servicebedrijven,

 Defensie, Onderwijs, Laboratoria, Ziekenhuizen, Overheid, etc.

 

elQuip verkoopt uit voorraad het Flexwerk en Zit Sta bureau werktafelmerken: Freestand en Desk Frame


elQuip Home


Linak Zit sta bureau Deskframe 2
OMT Zit sta bureau Freestand
Linak Zit sta bureau Deskline 1/2
Welquip logo